NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Fanis Olympic Beach - utisci, iskustva i komentariVila Fanis se nalazi u Olimpic Beach-u, grčkom letovalištu u podnožju planine Olimp. To je trospratna kuća, skromnog izgleda i kvaliteta, koja se nalazi u širem centru, na oko 400 m od mora. Vila poseduje dvoktevetna i trokrevetna studija. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV i balkon ili terasu.

Vila spolja izgleda ok, ali je nameštaj prilično star a terasa relativno mala. Olimpic Beach je malo mesto udaljeno 2 km od Paralije, ali zato izuzetno mirno. Sve je ravno kao na dlanu, nema ni jednog jedinog stepenika, što je za starije ljude, kao i za porodice sa malom decom idealno. Na neki način ovo mesto predstavlja produžetak Paralije, ali je opet izdvojeno tako da nema gužve i gungule koja je prisutna u Paraliji.

Plaže u Olimpic Baech-u je odlična, peskovita, široka i uredna, i to je glavni adut ovog mesta. Plaža uz glavnu ulicu je lepa, sa puno ležaljki, suncobrana i tu je uglavnom gužva tokom celog dana, levo, ka Paraliji plaža se nastavlja i ima puno slobodnog mesta, takođe i desno je plaža široka i tu ima jako malo ljudi. Kad se ode rano na plažu, docekaće vas mirno, čisto more, ali kako dan odmice to se promeni. Prednost ovog letovališta je što su cene smeštaja nesto niže nego u nekim drugim letovalištima u Grčkoj i ima puno mesta u okolini za obilazak.