NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Cosmos Olympic Beach - utisci, iskustva i komentariVila Cosmos se nalazi u Olympic Beach-u, grčkom letovalištu u podnožju Olimpa. To je dvospratna kuća sa prizemljem i potkrovljem, koja se nalazi u centru, na oko 150 m od mora. Vila poseduje studija za 2 ili 3 osobe i apartmane za 4 ili 5 osoba u prizemlju i potkrovlju. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV i balkon ili terasu. Vila je smeštena u drugoj ulici od mora i ukrašena detaljima iz grčke mitologije. Korišćnje klime nije uključeno u cenu aranžmana već se dodatno naplaćuje.

Vila Cosmos predstavlja solidan smeštaj. Vila se nalazi na odličnoj lokaciji, na minut od mora. Studiji su lepo sređeni, uredni i čisti, jedini nedostatak je što bi mogli biti malo veći, ali zato su terase prostrane i gledaju na šetalište i more. Odmah ispod vile se nalazi giros, a pored bile je mini-market. Vile Cosmos i Cosmos drži isti gazda, ali su to dve potpuno odvojene zgrade. Cosmos je bliži moru i predzadnja kuca u toj ulici, i sa desne strane ima veliki parking. Olimpic Beach ima lepu, peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, ali se turisti često žale na zamućenu vodu, što kvari ukupan utisak. More nije uvek takvo, ali se dešava da je zamućeno. Takođe veoma često popodne ima talasa. Prednost ovog letovališta je što su cene smeštaja nesto niže nego u nekim drugim letovalištima i ima puno mesta u okolini za obilazak.

Olimpic Beach je letovalište u podnožju planine Olimp, u oblasti Pieria, na obali Egejskog mora. Udaljeno je 2 km od Paralije. Udaljen je 7 km od grada Katerini, a od Soluna oko 70 km, do kojeg se može doći lokalnim autobusom. Do Novog Sada ima oko 770 km, a do Beograda oko 680 km. Klima je pogodna zbog blizine Olimpa, tako da nikad nije sparno, jer popodne duva vetrić.