NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Cosmos Inn Olympic Beach - utisci, iskustva i komentari


Vila Cosmos Inn se nalazi u Olympic Beach-u, poznatom grčkom letovalištu u Olimpijskoj regiji. To je trospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u centru, na oko 250 m od plaže. Vila poseduje dvokrevetna i trokrevetna studija, kao i studija za 4 osobe sa dva francuska ležaja manjih dimenzija. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj koji je uključen u cenu aranžmana, i balkon ili terasu.

Turisti koji su boravili u ovoj vili imaju za nju samo reči hvale. Vila je odlično opremljena, sve je čisto i novo. Kuhinja ima sve potrebno, terasa je prostrana, čak se i more vidi.   Što se tiče daljine od mora za nekoliko  minuta ste na plaži. Olympic beach je jako malo mesto pa gde god da ste smešteni, sve je blizu.  Ispred vile je prodavnica, a pored je ambulanta. Turisti koji su boravili u ovoj vili je preporučuju kao odličan smeštaj.

Olimpik Beach  je letovalište u podnožju planine Olimp, u oblasti Pieria, na obali Egejskog mora. Udaljeno je 2 km od Paralije. Klima je prijatna, leta su veoma topla, a ponekad duvaju svežiji vetrovi. Plaža u ovoj oblasti je peskovita i izuzetno uredna. Olympic Beach, za svoju plažu, osvaja redovno evropsku Plavu zastavicu. Široke plaže odlične su za sunčanje i celodnevno plivanje, a sigurno će vam se dopasti i restorani koji se nalaze duž obala. Pored mogućnosti za iznajmljivanje suncobrana i ležaljki, raznovrsna je ponuda za bavljenje raznim sportovima na vodi.  Uz to, ovaj kraj daleko je jeftiniji od ostrvske Grčke, pa je privlačan za one sa manjim budžetom.