NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Artemis Olympic Beach - utisci, iskustva i komentariVila Artemis se nalazi u Olimpic Beach-u, poznatom letovalištu u oblasti Pieria. To je dvospratna kuća, koja se nalazi na oko 350 m od centra, na oko 500 m od mora. Vila poseduje studija za 2 ili 3 osobe. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, klima uređaj, koji nije uključen u cenu aranžmana već se dodatno plaća na licu mesta, TV i balkon ili terasu.

Vila Artemis predstavlja solidan smeštaj, koji je malo dalje od centra, što i nije nedostatak, jer ćete moći na miru da spavate. Nedostatak je udaljenost od plaže, pa se ne preporučuje porodicama sa malom decom. Sam Olimpic Beach je mnogo mirniji od Paralije, a plaža je ogromna i nema gužve. U mestu postoji veliki broj prodavnica i restorana. Olympic Beach, je pravo mesto za odmor, plaže su peskovite, dugačke i široke i imaju plavu zastavu. Da bi se sprečilo nagomilavanje algi, meduza i nečistoća postavlja se mreža na 1-2km od plaže. Manji nedostatak su talasi koji se javljaju u popodnevnim satima. Na nekim delovima plaže možete ušeteti u vodu i tek posle nekih 500-600m, ona vam prelazi preko grudi.

Olimpik Beach je letovalište u podnožju planine Olimpa, u oblasti Pieria, na obali Egejskog mora. Udaljeno je 2 km od Paralije, 7 km od grada Katerini, a od Soluna oko 70 km, do kojeg se može doći lokalnim autobusom. Klima je pogodna zbog blizine Olimpa. Peščana plaža koja se pruža duž celog mesta omogućava dobru zabavu uz mogućnost uživanja u sportovima na pesku i vodi.