NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Orama Neos Marmaras - utisci, iskustva i komentariVila Orama se nalazi u Neos Marmarisu, letovalištu na Sitoniji. Smeštena je na kosom terenu čiji je glavni i jedini ulaz sa gornje strane. Vila se nalazi u širem centru, na oko 450 m od mora i gradske plaže. Poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja i apartmane za 3 ili 4 osobe. Eco studiji su nerenovirani studiji za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja i nalaze se u niskom prizemlju i prizemlju. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj koji nije uključen u cenu aranžmana već se dodatno plaća, i balkon ili terasu

Vila Orama je bolje opremljena od prosečne vile u ovom mestu. Prilaz je kao i kod mnogih drugih vila teži, prosto je mesto takvo brdovito i to morate imati u vidu kada ovde dolazite. Ako vam je teško da pešačite uzbrdo, idite u neko drugo letovalište. Sve u cemu odnos cene i kvaliteta je na strani kvaliteta.

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na zapadnoj obali Sitonije, i jedno od najpopularnijih mesta na Halkidikiju. Odlikuju ga borove šume, kristalno čisto more smaragdne boje i duge peščane plaže na kojima žurke ne prestaju od jutra do sumraka. Neos Marmaras, mesto koje pored dve nezaboravne plaže u samom mestu i brojnih manjih plaža u okolini, ima dosta mesta za noćni provod. Zahvaljujući prirodnim lepotama Sitonije, Neos Marmaras danas predstavlja veoma popularno turističko mesto sa lukom za ribarske i turističke brodiće i luksuzne jahte.