NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Eftalia Neos Marmaras - utisci, iskustva i komentariVila Eftalia se nalazi na početku Neos Marmarasa, letovalištu na zapadnoj obali Sitonije. Udaljena od popularne plaže ”Paradisos” minut i po hoda. Supermarket je u neposrednoj blizini. Vila raspolaže studiima za dve do tri osobe i apartmanom za dve do četiri osobe. U svakom studiu/apartmanu se nalazi TV prijemnik i klima uređaj. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana.

Po mišljenju turista koju su u njo j boravili vila Eftalia predstavlja solidan smeštaj. Malo je dalje od centra, ali se nalazi u blizini jedna od najlepših plaža u ovom mestu. U dvorištu vile se nalazi malo igralište za decu. U svakom slučaju odnoc cene i kvaliteta je zadovoljvajući. Samo mesto je veliko i ima puno sdržaja za provod sem kupanja, tako da možete kombinovati izlata sa šopingom i uživati u drugim mogućnostima Neos Marmarisa.

Neos Marmarisa je sada jedno od najpopularnijih letovališta na Sitoniji. Plaže u Neos Marmarasu gledaju ka jugu istočno i zapadno od letovališta Neos Marmaras, sa mekim bledim peskom i blagim padom ka moru, što ih čini pogodnim za decu. Najpoznatije plaže u Neos Marmarasu su rajska plaža Paradisos i Porto Carras. Na jednom kraju plaže Porto Carras nalazi se i najveći hotelski kompleks u severnoj Grčkoj.