NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Dimitris Neos Marmaras - utisci, iskustva i komentariVila Dimitris se nalazi u Neos Marmarisu, letovalištu na Sitoniji. Vila se nalazi na kosom terenu čiji je glavni i jedini ulaz sa gornje strane. Kuća je smeštena širem centru Neos Marmarisa, na oko 250 m od mora i na oko 500m od gradske plaže. Poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj koja nije uključena u cenu aranžmana već se dodatno plaća, i balkon ili terasu

Vila Dimitris je smeštena na mesti do kog se možda teže dolazi, ali je odlično opremljena. Imaćete divan pogled sa terase na more. Celo mesto je jako brdovito, što morate imati u vidu kada ovde dolazite, pa se ne preporučuje podoricama sa malom decom jer je teško gurati kolica uzbrdo. Inače mesto ima mnogo toga da pruži i sve je popularnije kod naših turista.

Neos Marmaras je jedno od najpoznatijih letovališta na poluostrvu Sitonija. Karakteriše ga kristalno čisto more i dve duge peščane plaže, gradska plaža i plaža Paradiso, u čijem zaleđu se nalazi borova šuma. Gradska plaža je peščana, prostrana i široka, više puta nagrađivana plavom zastavicom, na čijem kraju se nalazi jedan od najpoznatijih i najluksuznijih hotelskih kompleksa-Porto Carras. Na drugom kraju se nalazi, kako joj samo ime kaže, rajska plaža, plaža Paradiso koja postaje sve popularnija kod naših turista. Izgradjen na tri brežuljka, letovalište je kao stvoreno za porodice koje traže odmor i opuštanje, kao i za mlade parove željne istraživanja skrivenih i netaknutih plaža tokom dana i dobrih kafića i klubova u večernjim časovima.