NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Astri Neos Marmaras - utisci, iskustva i komentariVila Astri se nalazi u mestu Neos Marmaras, letovalištu smeštenom na poluostrvu Sitonija. Vila Astri se nalazi u širem centru mesta i udaljena je 700 m od gradske plaže, a m 150 od mora. Vila poseduje studija za 2 osobe, od kojih svi imaju mogućnost dva pomoćna ležaja, strukture jedan fancuski ležaj manjih dimenzija i kreveti na sprat. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj koji nije uključen u cenu aranžmana već se dodatno plaća, i balkon ili terasu.

Vila Astri se nalazi na uzvišenju, mada je ceo Neos Marmaras i dalje je od plaže i centra, pa se ne preporučuje porodicama sa jako malom decom. Sama vila je dobro opremljena i ništa vam neće neostajati za deset dana letovanja. Turisti koji ovde dođu oduševljeni su mestom. Sitonija je jako lepa i ima puno plaža za istraživanje. Neos Marmaras je sve popularniji kod naših turista što zbog odličnih plaža, što zbog brojnih mogućnosti za noćni provod.

Neos Marmaras je jedno od najpoznatijih letovališta na poluostrvu Sitonija i na čitavom Halkidikuju. Mesto koje se nalazi na brdovitom terenu, krase ga dve duge pešcane plaže. To je gradska plaža koja je u samom mestu i plaža Paradiso koja se nalazi na ulazu u Neos Maramaras, udaljena na oko 800 m od centra mesta. Gradska plaža je peščana, prostrana i široka, više puta nagrađivana plavom zastavicom. Na drugom kraju se nalazi, kako joj samo ime kaže, rajska plaža, plaža Paradiso koja postaje sve popularnija kod naših turista.