NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Tasos Nei Pori - utisci, iskustva i komentariVila Tasos se nalazi u nei Poriju letovalištu u Olimpijskoj regiji na obalama Egejskog mora. Vila je udaljena 120 m od peščane plaže u Nei Poriju. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i prostrane četvorokrevetne i petokrevetne dupleks apartmane. Svi smeštajni kapaciteti poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje nije uključeno u cenu aranžmana već se dodatno naplaćuje 5 evra po danu. U dvorištu vile se nalazi zidani roštilj, a postoji i mogućnost korišćenja WI-FI interneta. O higijeni smeštaja brinete sami, a promena posteljine je na 5 dana.

Smeštaj u vili Tasos predstavlja prosečan smeštaj koji nudi ovo mesto. Opremljenost vile je solidnaa i sve je relativno novo. Prednost vile Tasos je i postojanje dvorišta sa roštiljem u kom se možete družiti i spremati hranu sa prijateljima jer u ovim apartmanima mogu letovati i višečlane porodice ili grupe prijatelja, jer poseduje višekrevetne apartmane. Nekih većih zamerki na smeštaj nema. Kome se svidi mesto on se vraća i sledećih godine. sam Nei Pori je mesto za mirniji odmor, gde ćete najviše uživati u izležavanju na dugim, peščanim plažama na kojima nikada nije gužva, a deca u brčkanju u plićaku i pravljenju kula od peska. Sve u mestu je podređeno takvoj vrsti odmora. Mogućnosti za bogat noćni živor i veliki šoping nema.

Nei Pori se potpuno uklapa u sliku Olimpske Rivijere, jer okrećući leđa vodama Egeja, susrešćemo se sa mitskim bogovima u visinama Olimpa koji su tu, na dohvat ruke. A kada veče dođe, za istrajnije šetnja do Platamona, a za one mirnije sedenje u brojnim tavernama upotpuniće dnevne utiske.Novi Nei Pori je nastao 1976. godine i grad je gražen po ugbanističkim planovima zato su ulice tako prostrane  i široke, a starnovništvo se uglavnom bavi turizmom. Klima u Nei Poriju je odlična nikada nije sparno jer stalno duva vetar sa Olimpa.