NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Olympic House Nei Pori - utisci, iskustva i komentariVila Olympic House je hotel apartmanskog tipa, smešten u sentralnom delu Nei Porija, letovališta na obali Egejskog mora, ispod Olimpa. Takođe ova vila se nalazi na samoj plaži. Vilu Olympic house, odlična opremljenost, položaj i komfor svrstavaju među najbolje vile u ovom mestu. Poseduje dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i četvorokrevetve 1/4+2 apartmane koji imaju dva standardna kreveta i dva velika kreveta na razvlačenje. Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, prostranu terasu, TV i klimu čije korišćenje je uključeno u cenu aranžmana. Sve sobe imaju pogled na more. U prizemlju vile se nalazi Beach bar, recepcija, a vila poseduje i lift i internet. Promena posteljine se vrši na polovini boravka.

Osnovna karakteristika ovog mesta je lepa plaža i čisto more. Nei Pori je odlično mesto ako čelite da se odmorite i uživate u čistom moru i prelepim plažama. To je mesto za porodičan odmor i idealno je za decu. Možete ujutru doći na plažu i ako uzimate ležaljku u nekom kafiću samo prebacite svoj peškir i ceo dan je vaša, naravno mora da se plati jedno piće  Najveći problem u ovom mestu su komarci, koji su otporni na sve, ne možete sediti noću na terasi.

Nei Pori je smešten ispod Olimpa i udaljen oko 40 km od centra okruga Katerini. Grad se vodom snabdeva iz brda ispod Olimpa, pa se voda iz česme može koristiti za piće. Nei Pori je miran gradić, ako tražite letovalište gde ćete moći da uživate u ludim žurkama, onda ovo nije mesto za vas. Mesto nema neki noćni život, ali se u blizini na 2 km nalazi poznato letovalište Platamon, pa provod možete potražiti tamo. Nei Pori odlikuju široke ulice, lepo uređen trg, mnoštvo radnji i sadržaja za decu.