NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Mike s apartments  Nei Pori - utisci, iskustva i komentariVila Mike s apartments se nalazi u Nei Poriju, novoizgrađenom letovalištu na obalama Egejskog mora ispod Olimpa. Apartmani su smešteni na 40 metara udaljenosto od duge, peščane plaže. Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije i četvorokrevetne, petokrevetne i šestokrevetne dupleks apartmane, od kojih neki imaju delimičan pogled na more.  Sve smeštajne jedinice imaju kuhinju, kupatilo, terasu, Tv, internet i klimu čije korišćenje nije uključeno u cenu aranžmana, već se dodatno plaća na licu mesta.

Smeštaj je solidan, sa relativno novim nameštajem i uređajima, kupatilo ima lepe sanitarije, kao šro je i kod većine vila u Nei poriju. Ovaj smeštaj je pogodan za višečlane porodice ili grupe prijatelja koji letuju zajedno. samo mesto ima sve za miran i prijatan osmor. Ako planirate lud noćni provod, onda Nei Pori njije mesto za vas. Takvu vrstu provoda možete potražiti u letivalištima u blizini,a Platamon je jedno od njih. Nei Pori ima dugačko i uređeno šetalište pored plaže, široke ulice, puno restorana sa tradiciomalnom grčkom hranom , puno zanimacija za decu, nekoliko supermarketa i otprilike to je to. Ako želite miran odmor i uživanje na dugačkim plažama na kojima nikada nije gužva, sa velikim ploićakom onda je ovo pravo mesto za vas.

Nei Pori je mesto koje su  prvo naselili tračani iz plemena Pieri, po kojima je ova oblast i dobila ime. Prvobitno naselje stari Nei Pori se nalazilo u brdima nekoliko kilometara od obale. Na nekoliko kilometra od Nei Porija se nalazi poznato letovalište Platamon. Novi Nei Pori je nastao 1976. godine i grad je gražen po ugbanističkim planovima zato su ulice tako prostrane  i široke., a starnovništvo se uglavnom bavi turizmom. Klima u Nei poriju je odlična nikada nije sparno jer stalno duva vetrić sa Olimpa.