NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Giromania Nei Pori - utisci, iskustva i komentariVila Giromania se nalazi u Nei Poriju, malom mestu na obalama Egejskog mora, ispod planine Olimp. Vila je smeštena preko puta plaže u ovom mestu. Poseduje dvokrevetna i trokrevetna studija od kojih većina ima pogled na more. Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klimu čije korišćenje je uključeno u cenu aranžmana. U prizemlju vile se nalazi restoran brze hrane, zato se vila i zove Giromanija.

Po mišljenjima turista vila Giromania predstavlja solidan smeštaj, studiji su prosečno opremljeni, jedini nedostatak je što se smeštajne jedinice nalaze iznad restorana iz kog se stalno šire mirisi i nekada je bučnije. Kome ovo predstavlja problem onda ova vila nije smeštaj za njega. U suštini vila je novija kao i većina vila u ovom mestu jer je i samo mesto novoizgrađevo, na samoj plaži, u blizini prodavnica i drugih restorana.

Novi Nei Pori je nastao 1976. godine i grad je građen po ugbanističkim planovima zato su ulice tako prostrane  i široke, a stanovništvo se uglavnom bavi turizmom. Gradić je sređen i sve je podređeno turistima. Postoji puno restorana i taverni sa tradicionalnom grčkom hranim,  puno kafića, prodavnica sa suvenirina i drugom robom, postoji puno zanimacija za decu, dugaško šetališre, sređena plaža sa tuševima i kabinama za presvlačenje i mogućnostima za bavljenje sportovima na na vodi.