NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Dionisos Nei Pori - utisci, iskustva i komentariVila Dionisos se nalazi u centralnom delu Nei Porija, na šetalištu, preko puta same plaže. U ponudi ove vile su dvokrevetni i trokrevetni studiji, sa i bez pogleda na more, što utiče i na cenu. Svi studiji imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, tv, terasu i klima uređaj, čije korišćenje je uključeno u cenu najma apartmana. U prizemlju vile nalazi se internacionalni restoran u kome postoji mogućnost uplate polupansiona.
Promena posteljine i peškira je jedanput u toku boravka.

Vila Dionisos se nalazi u samom centru mesta i u blizini ima puno prodavnica i restorana. Takođe i odmah na izlasku iz vile je i plaža, što su najvažnije prednosti ovog smeštaja. Sama vila što se tiče opremljenosti ima sve što i većina vila u ovom mestu i niko nije imao neke veće zamerke. Ono što je globalno problem ovog mesta su komarci, koji znaju biti prava noćna mora. Ova vila nema komarnike i to joj je jedna od zamerki koju gosti često navode. Sve u svemu odnos cene i kvaliteta smeštaja je zadovoljavajući.

Nei Pori je predivno mesto za porodicu sa malom decom i sve koji vole opušten odmor. Nema puno prodavnica, a za shoping se može otići u Katerini ili Larissu, oba grada su 40-tak km udaljena od Nei Porija. Naravno, tu je i Solun, koji je na samo 100 km. Sniženja počinju već od 1. avgusta. Što se tiče plaže, ona je pravi dragulj, pesak je sitan, ima ga i u moru, plitko je nekih dvadesetak metara, nema jezeva, meduza po neka, a voda je pretopla, toplija nego na drugim mestima u Grčkoj.