NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Atos Nei Pori - utisci, iskustva i komentari



Vila Atos se nalazi na samoj obali Nei Porija, malog grčkog letovališta na obali Egejskog mora, smeštenog ispod planine Olimp. Vila ima odličan položaj, smeštena je preko puta široke, peščane plaže. Dvokrevetni i trokrevetni studiji, sa francuskim ležajem po grčkim standardima, smešteni su na drugom spratu, iznad istoimenog restorana, u kome postoji mogućnost ishrane. U ponudi su studiji sa i bez pogleda na more, a svaki od njih je opremljen kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem, čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana.

Vila Atos predstavlja solidan smeštaj, jedina zamerka turista se odnosi na veličinu studija, ali sve u njima je novo i podređeno ugodnom odmoru. Naročito su privlačni apartmani koji gledaju na more. Možete uživati u ispijanju jutarnje kafe na terasi uz savršen pogled. Samo mesto je podređeno turizmu i svojim gostima. Nei Pori ima neverovatno dugu, peščanu plažu i plitko i čisto more, zato je naročito pogodan za malu decu. Praže su velike i nikada nije gužva. Možete iznajmiti suncobrane i ležajke po ceni jednog pića i to na ceo dan stavljanjem svog peškira. Pored uživanja u kupanju, uživaćete u dugim šetnjama pored mora i odličnoj hrani. Nekih drugih sadržaja u ovom mestu nema, naročito za noćni provod. Nei Pori je mesto za miran i prijatan odmor i ako to tražite nećete pogrešiti dolazeći ovamo.

Nei Pori je smešten u Olimijskoj regiji, u blizini su druga letovališta ove oblasti, Platamon, Paralija i ostala. Grad ima izuzetno prijatnu klimu jer gotovo uvek duva prijatan vetrić sa Olimpa. Nei Pori karakterišu široke ulice, ukusno uređene trgovine, puno igrališta za decu. U centru mesta se nalazi crkva Sv. Marini, a u blizini još nekoliko lepih crkvica. Gradić je idealan za miran i prijatan odmor.