NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Eviridiki Limenas Tasos - utisci, iskustva i komentariVila Eviridiki se nalazi u mestu Limenas, smeštenom na grčkom ostrvu Tasos. To je prizemna kuća, udaljena 15 minuta od centra i 200 metara od plaže. U sklopu vile nalazi se bazen i veliko dvorište. Vila poseduje dvokrevetna studija. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj koji se posebno plaća, sef i ulazni balkon ili terasu. Jedan od studija u prizemlju je manje kvadrature, namenjen isključivo za 2 osobe, strukture francuski ležaj manjih dimenzija, opremljen čajnom kuhinjom, TWC-om, TV-om, klima uređajem, sefom i ulaznom terasom.

Ovaj smeštaj je od gostiju koji su u njemu boravili dobio najviše ocene. Vila ima veliko, lepo uređeno dvorište sa bazenom, dve terase od kojih jedna ima pogled na bazen, a druga je pozadi i služi za suženje veša. Sobe su lepe, uredne, solidno opremljene. Kuhinja mala, ali korektna. Kupatilo sasvim dovoljno. U blizini smeštaja se nalazi veliki supermarket, a ni centar nije preterano daleko za večernje izlaske. U svakom slučaju smeštaj za svaku pohvalu.

Limenas je glavni grad ostrva Tasos, ujedno predstavlja i glavni turistički centar i glavnu luku ostrva. Sa mnoštvom kafea, taverni, restorana i diskoteka predstavlja idealno mesto za odmor i zabavu. Limenas je vrlo lepo mesto, sa puno plaža. To je živopisan ribarski gradić sa oko 2500 stalnih stanovnika, lepom peščanom plažom,  mogućnostima za dobar šoping, i arheološkim muzejom.