NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Amy Limenas Tasos - utisci, iskustva i komentariVila Amy se nalazi na Tasosu, u glavnom gradu ovog ostrva Limenasu. Vila je skromnija i udaljenija od plaže i centra mesta. To je jednospratna kuća sa studijima za dve osobe. Od plaže je udaljena na 7 do 8 minuta hoda. Svaka smeštajna jedinica posedije dobro opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, fen, sef, TV i klima uređaj. Vila ima dvorište sa roštiljem. Upotreba klime nije uračunata u cenu aranžmana i doplaćuje se na licu mesta 4 evra po danu. Gosti vode račina o higijeni apartmana, a promena posteljine sa vrši na polovini boravka.

Ovaj smeštaj spada u prosečnije smeštaje koje Limenas nudi. Zbog svog položaja i udaljenosti od plaže nije pogodan za porodice sa malom decom. Pogodan je parovima koji žele potpuni mir, a pritom na letovanje idu svojim automobilom, pa svaki dan mogu birati drugu plažu na Tasosu. Ostrvo Tasos je poznato po jako velikom broju lepih plaža i pravo je uživanje istraživati svaki dan novu plažu. Naravno to ne mogu i ne žele svi turisti.

Limenas, glavni grad ostrva Tasos, ujedno predstavlja i glavni turistički centar i glavnu luku ostrva. Sa mnoštvom kafea, taverni, restorana i diskoteka predstavlja idealno mesto za odmor i zabavu. Limenas je vrlo lepo mesto, sa puno plaža. More je čisto svaka ribica i racic se vidi. Limenas je živopisan ribarski gradić sa oko 2500 stalnih stanovnika, lepom peščanom plažom, dobrim šopingom, i arheološkim muzejom.