NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Vana Limenarija Tasos - utisci, iskustva i komentariVila Vana se nalazi u mestu Limenarija, na grčkom ostrvu Tasos u Egejskom moru. Vila ima odličan položaj, smeštena je u centru mesta i udaljena 100 metara od plaže. Poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja i studija za 3 osobe. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj i sef, koji se dodatno plaćaju ako želite da ih koristite, i balkon ili terasu.

Vila Vana je od gostiju koji su u njoj boravili dobila uglavnom samo pohvale.  Neki su imali sitne zamerke koje se uglavnom odnose na opremljenost kuhinje, ali na ostalo uglavnom nisu imali primedbe. Vila je lepa, čista, na lepom mesti, odmah ste na šetalištu. Svi preporučuju da ako možete da birate ne uzimate smeštaj u prizemlju jer onda svi prolaze pored vaše terase, pa nemate potpunu privatnost. U svakom slučaju smeštaj za svaku pohvalu.

Limanarija je malo mesto i mnogi koji očekuju od mesta više od lepe plaže i mesta gde mogu dobro da klopaju, razočaraju se. Mesto odlikuje lepo šetalište porem mora, lepa pečana plaža i puno rasorana i taverni u blizini. Kome je ovo dovodlno za odličan odmor neka obavezno dođe na Tasos. Samo ostrvo ima puno lepih plaža i ko može treba ih što više obići, tek onda će vam odmor biti potpun. Naravno za to vam treba auto, a i nisu svi u mogućnosti da se šetaju po ostrvu, naročito ako dođu sa malom decom.