NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Natassa Limenarija Tasos - utisci, iskustva i komentariVila Natassa se nalazi u mestu Limenarija, na grčkom ostrvu Tasos, na obalama Egejskog mora. Vila se nalazi u širem centru mesta i udaljena je 300 metara od mora. To je dvospratna kuća koja ima dvokrevetna studija za izdavanje od kojih neki imaju mogućnost pomoćnog ležaja. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj koji se posebno plaća i balkon ili terasu.

Mišljenja turista o ovom smeštaju su da je skroman i nije za porodice sa decom jer je udaljen od mora, a takođe i od centra. Ova vila se preporučuje onima koji žele aktivan odmor i obavezno imaju auto jer će vam trebati kako za odlazak do centra, tako i za odlazak do mora. Ovaj smeštaj odgovara onima koji žele da istražuju Tasos i svaki dan provode na drugoj plaži.

Limenarija je drugo veličini mesto na Tasosu koje se iz godine u godinu sve više razvija i postaje omiljena turistička destinacija. Grad je smešten na južnoj strani ostrva i udaljen 42 km od Limenasa. Odlikuje ga duga peščana plaža, šetalište pored mora i mnoštvo restorana i taverni. Mesto je pogodno za miran porodičan odmor. Limenarija je odlična kao kao baza za obilazak ostrva, jer je veoma blizu najlepših plaža Mermerna (6km), Makrijamos (2km), La Scala (4km), Pachis Beach (8km). Na samom Tasosu postoji puno lepih plaža i da svaki dan odete na drugu plažu nećete ih sve obići, zato je velika prednost ako ovde dođete svojim autom. Imate i peskovitih, šljunovitih, kamenih, urbanih sa restoranima, uredenjenih sa lezaljkama i skroz divljih, a nigde se ulaz ne plaća.