NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Kiparisiou Limenarija Tasos - utisci, iskustva i komentariVila Kiparisiou se nalazi u mestu Limenarija, na grčkom ostrvu Tasos. Vila je blizu plaže i smeštena u širem centru ovog mesta. To je jednospratna kuća sa prizemljem skromnog izgleda i kvaliteta. Vila poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja i apartmane za 3 ili 4 osobe. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj koji nije uključen u cenu aranžmana već se dodatno plaća i balkon ili terasu.

Vila Kiparisiou je po mišljenu turista solidan smeštaj. Neki turisti su imali zamerke na opremljenost vile, dok su drugi bili oduševljeni smeštajem koji su pritom jako malo platili. Kreveti su udobni, terasa ima savršen pogled na more, posteljinu se menja dva puta za 10 dana, što znači na tri dana, dobijate takođe peškire i toalet papir. Sve u svemu solidan smeštaj po povoljnoj ceni.

Limenarija je drugo po veličini mesto na Tasosu koje se iz godine u godinu sve više razvija i postaje omiljena turistička destinacija. Grad je smešten na južnoj strani ostrva i udaljen 42 km od Limenasa. Odlikuje ga duga peščana plaža, šetalište pored mora i mnoštvo restorana i taverni. Mesto je pogodno za miran porodičan odmor. Limenarija je odlična kao kao baza za obilazak ostrva, jer je veoma blizu najlepših plaža Mermerna (6km), Makrijamos (2km), La Scala (4km), Pachis Beach (8km). Na samom Tasosu postoji puno lepih plaža i da svaki dan odete na drugu plažu nećete ih sve obići, zato je velika prednost ako ovde dođete svojim autom. Imate i peskovitih, šljunovitih, kamenih, urbanih sa restoranima, uredenjenih sa lezaljkama i skroz divljih, a nigde se ulaz ne plaća.