NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Augustos Limenarija Tasos - utisci, iskustva i komentariVila Augustos se nalatu na Tasosu na udaljenosti od oko 1,5 km od letovališta Limenaria, a na oko 200 m od jedne od najlepših plaža Tripiti. Ova vila se prvenstveno preporučuje putnicima koji koriste sopstveni prevoz i žele apsolutni mir. Vila Augustos, osim što je novosagrađena, poseduje izuzetno lepo opremljene studije, kao i lepo uređeno dvorište sa bazenom, suncobranima i ležaljkama. U sklopu dvorišta je i roštilj na otvorenom. Parking prostor je obezbeđen za goste vile. Blizina Tripiti plaže je posebna pogodnosti ove vile. Plaža je udaljena oko 200m.

U oba objekta vile postoji ukupno 12 studija, po tri u prizemlju i tri na spratu. Svi studiji imaju zaseban ulaz, direktno iz dvorišta, sa zadnje strane objekata, a balkoni im se nalaze sa prednje strane. Svi su trokrevetni, s tim da su neki pravi trokrevetni, tj. imaju bračni krevet i treći singl krevet, a neki su 2+1 varijanta, tj. imaju bracni ili dva spojena singl kreveta i treći pomoćni krevet punih dimenzija. Studiji su manji, ali dosta lepi, svetli, opremljeni modernim nameštajem, novim kuhinjama sa vecim frižiderima sa odvojenom komorom zamrzivaca, kupatilima višeg kvaliteta i prostranim, nadkrivenim balkonima. U svim studijima postoji klima uredaj i televizor. Dvoriste je popločano i ima bazen srednje velicine sa lezaljkama i suncobranima. Bazen je veoma cist. Prvi super market udaljen je otprilike 2km prema Limenariji. Tripiti nije naseljeno mesto, vec samo plaža koja u svom zaledju ima nekoliko hotela i vila za izdavanje.

Ovaj smeštaj ce odgovorati svima koji žele nove studije, opremljene lepim i kvalitetnim namestajem, sa pristojnim terasama u blizini plaže, ali malo izmestene iz grada. Tripiti je poznat po borovima i lepoj i širokoj plaži, koja je pre svega dobra za plivace i ronioce. Za decu nije toliko pogodna zbog kamenja u vodi u vežem delu plaze. U blizini je  Atspas plaza i Beba beach u skali Maries, Pefkari  i pescane plaze San Antonio, Roso Gremos, Notos, Psiliamos.