NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Anna Limenarija Tasos - utisci, iskustva i komentariVila Anna se nalazi na grčkom ostrvu Tasos, u mestu Limenarija. To je trospratna kuća, koja je smeštena u širem centru Limenarije na oko 250 m od plaže. Vila poseduje studije za 2 ili 3 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj koji nije uključen u cenu aranžmana već se dodatno plaća, i balkon ili terasu.

Vila Anna predstavlja solidan smeštaj. Nalazi se na lepoj lokaciji i okružena je mediteranskom vegetacijom. Sobe su prostrane i lepo sređene. Kuhinja ima sve što vam je potrebno. U svakom slučaju dobar odnos cene i kvaliteta. Vila Anna je malo udaljenija od plaže i centra mesta, ali se nalazi u lepom okruženju. Do plaže stižete sa nekih 6-7 minuta šetnje. Plaža u ovom mesti je jako lep, peščana sa postepenim ulaskom u more.

Limenarija je drugo po veličini mesto na Tasosu koje se iz godine u godinu sve više razvija i postaje omiljena turistička destinacija. Grad je smešten na južnoj strani ostrva i udaljen 42 km od Limenasa. Odlikuje ga duga peščana plaža, šetalište pored mora i mnoštvo restorana i taverni. Mesto je pogodno za miran porodičan odmor. Limenarija je odlična kao kao baza za obilazak ostrva, jer je veoma blizu najlepših plaža Mermerna (6km), Makrijamos (2km), La Scala (4km), Pachis Beach (8km). Na samom Tasosu postoji puno lepih plaža i da svaki dan odete na drugu plažu nećete ih sve obići, zato je velika prednost ako ovde dođete svojim autom. Imate i peskovitih, šljunovitih, kamenih, urbanih sa restoranima, uredenjenih sa lezaljkama i skroz divljih, a nigde se ulaz ne plaća.