NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Susanna Perigiali Lefkada - utisci, iskustva i komentari


Vila Susanna se nalazu u malom mestu Perigiali na ostrvu Lefkada u Jonskom moru. To je dvospratna vila sa pogledom na more, nalazi se u mestu Perigiali, na oko 500 m od mora i oko 700 m od mesta Nidri. Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, klima uređaj čija cena nije ukjučena u apanžman već se dodatno plaća na licu mesta i terasu ili balkon.

Vila Susanna je dobro opremljena i idealna za parove koji žele miran odmor jer se nalazi na mirnom mestu i izdvojena od gužve i buke. Nije pogodna za porodice sa malom decom, a najbolje je da ako se odlučite za ovu vilu imate auto na raspolaganju jer će vam trebati, za odlazak na more, za nabavku i za obilazak ostrva. Kada se uzme u obzir sve što karakteriše ovu vilu, oni koji su svesni šta ova vila nudi biće zadovoljni.

Perigiali je mirno mesto nadomak Nidrija, koje se nalazi na oko 13 km od grada Lefkas. Perigiali je primorsko selo koje leži u podnožju planine Elati, na ostrvu Lefkada. Grad Nidri se nalazi samo jedan kilometar od vila, a to je ujedno i najpopularnije turističko letovalište u samom centru istočne obale ostrva. Iz Nidrija svakodnevno možete obilaziti ostrva Meganisi, Itaka i Cephalonia. Takođe, u luci Nidri, možete se ukrcati u turistički brod za krstarenja koji vas vodi do ostrva Prigiponisia. Pored iznajmljivanja čamaca i krstarenja, ovde možete uživati u velikom broju aktivnosti na vodi.